Allt inom VVS

Rörteamet är en komplett VVS-installatör med ett stort utbud av tjänster. Vi strävar alltid efter tydlighet kring beskrivning, pris och tidsplan för våra uppdrag. Löpande avstämning och återkoppling, vid eventuella avvikelser, ser vi som en hederssak och en trygghet för våra kunder. Våra kunder är såväl privatpersoner som industri, företag och offentliga sektorn och våra uppdrag kan handla om allt från nybyggnation till renovering, service- och/eller underhållsarbeten.

Service & installationer

Vi jobbar med såväl stora entreprenader som privatbostäder, företag och offentlig sektor och hanterar alla förekommande VVS-arbeten, oavsett om det gäller nybyggnation, renovering, service- och/eller underhållsarbeten. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi jobbar dagligen med allt från droppande kranar och stopp i avlopp till installation av värmepumpar eller värmekonverteringar på stora industrier, dragning av avlopp eller grundarbete i betongplattor mm mm.

Badrumsrenoveringar

Vi hjälper till med helheten. Allt från inredning till färdigt montage.

Värmepumpar

Välj din nästa värmekälla hos oss. Oavsett val kan vi hjälpa till.

Serviceavtal värmepumpar

Vi erbjuder serviceavtal för både företag och privatpersoner. Det kan handla om löpande justering av värmepumpar, energioptimering, VVS-säkerhet eller att vi lovar inställa oss inom en viss tid vid behov av akut hjälp. Berätta om ert behov, så hittar vi en lösning.

Energioptimering

För att ni ska få ut så mycket som möjligt av er utrustning ser vi över er VVS-anläggning, ny eller befintlig och gör nödvändiga kontroller och injusteringar. Bra för både plånboken och miljön!

Nybyggnationer

Tillsammans med våra samarbetspartners levererar vi i dagsläget ca 10-20 villor per år där vi gör allt från grundarbetet i betongplattan till färdigt montage av inredning. Det är viktigt att tänka igenom noga vilka funktioner man vill ha i villan redan innan man gjuter plattan, för ett så snyggt och bra slutresultat som möjligt.

Vanliga frågor från våra kunder

Hur fungerar ROT-avdraget?
Enkelt svarat drar vi av ROT-avdraget (30% av arbetskostnaden) direkt på fakturan. För mer information läs mer på Skatteverkets hemsida på länken nedan.
Kan ni lämna fast pris på alla typer av jobb?
Ja det kan vi, men vid små servicejobb som tex ett kranbyte är det oftast billigare att anlita oss på löpande räkning.
Tar ni på er totalentreprenader för olika typer av uppdrag?
Ja absolut, vi ser till att sy ihop hela uppdraget tillsammans med våra nära samarbetspartners.
Vi ska renoverar vårt badrum. Kan ni leverera annat än själva VS-installationen, tex badrumsinredningen?
Ja vi kan leverera allt till ert badrum. Inte bara duschväggar, blandare, badrumsinredingar osv. utan även helhetskoncept med snickare, mattläggare och elektriker. Vi tycker det är en bra service att ni som kund bara behöver en kontakt som ser till att synka alla steg i er badrumsrenovering.
Vi har läst om Säker Vatten. Är alla era montörer certifierade och godkända?
Ja, som anställd hos oss är det ett krav. Vi har löpande utbildningar och uppfyller alla krav enl. Säker Vatten. På länken nedan kan ni verifiera att vi är ett auktoriserat företag.

Funderar du över något eller vill veta mer

  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Cookies | © Rörteamet